De HuisdierenTaxi

 

De huisdierenTaxi van Dog Loves Walking is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun huisdier(en) te vervoeren naar bijvoorbeeld: 

  • opvangadres
  • dierenarts
  • overige bestemmingen 

 Honden worden vervoerd in de speciaal uitgeruste bus. Katten en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden. Het is de bedoeling dat uw dier klaar is voor vertrek wanneer de bus rijdt. Als je hulp nodig hebt bij het vangen van je katten of andere dieren, laat het ons dan weten, we zullen daar extra tijd voor uittrekken. De eigenaar moet reismanden voor katten of andere kleine huisdieren verstrekken.

 

 

   Naar de dierenarts 

Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw huisdier(en) naar de dierenarts te brengen, kunt u daarvoor de diensten van Dog Loves Walking voor inschakelen. U kunt zelf meegaan of Dog Loves Walking uw huisdier(en) laten begeleiden. 

 

 Met begeleiding 

Dog Loves Walking zal uw huisdier(en) bij de dierenarts begeleiden. Wij halen u en uw huisdier op en gaan mee naar binnen bij de dierenarts.    

 

 Zonder begeleiding 

Wij halen uw huisdier op en nemen het mee naar de dierenarts. Het is van belang dat u alle noodzakelijke informatie en het inentingsboekje meegeeft aan Dog Loves Walking. 

 

 Naar de opvang 

Waar je hond naar gaat logeren, Dog Loves Walking kan voor het vervoer zorgen.

 

 Overige bestemmingen 

In principe kunt u de dierentaxi van Dog Loves Walking voor allerlei bestemmingen gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden. Wij rijden alleen in de regio gemeente Losser en + 25km straal.